Raamkrukken Er zijn 85 producten

per pagina
Toont 1 - 24 van de 85 items
 • € 50,28

  Schitterende raamkruk met als bewerkging rvs geborsteld. Deze raamkruk komt uit de schitterende Erik Munnikhof lijn. Dit raambeslag betreft de rechter uitvoering. Dit betekend dat de scharnieren van het raam aan de rechter zijde zitten, en de Raamkruk aan de linker zijde. Dit beslag voor het raam is onderdeel van de luxueuze collectie van Intersteel. Dit...

  € 50,28
 • € 50,28

  Superieure raamkruk met een rvs geborstelde finish. Deze raamkruk komt uit de serie Erik Munnikhof In deze uitvoering betreft het de rechter sluiting. Dit betekend dat de scharnieren van het raam aan de rechter zijde zitten, en de Raamkruk aan de linker zijde. Dit raambeslag komt uit de collectie van Intersteel. Deze sluiting komt per Stuk. Levering via...

  € 50,28
 • € 50,28

  Hoogwaardige raamkruk met rvs geborstelde bewerking. Deze raamkruk komt uit de Erik Munnikhof serie. In dit geval betreft het de rechter variant van de raamkruk. Dit betekend dat de scharnieren van het raam aan de rechter zijde zitten, en de Raamkruk aan de linker zijde. Dit Raambeslag komt uit het assortiment van Intersteel. Verzonden per Stuk. Levering...

  € 50,28
 • € 50,28

  Prachtige raamkruk met rvs geborstelde bewerking. Deze raamkruk behoort tot de Erik Munnikhof serie. Dit betreft de rechter versie van de sluiting. Dit betekend dat de scharnieren van het raam aan de rechter zijde zitten, en de Raamkruk aan de linker zijde. Dit raambeslag maakt deel uit van de collectie van Intersteel van Leeuwen. Deze sluiting komt per...

  € 50,28
 • € 59,88

  Smaakvolle raamkruk met als bewerkging nikkel mat. Deze raamkruk komt uit de Bau-stil serie. Dit Raambeslag komt uit het assortiment van Intersteel. Dit beslag komt per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 59,88
 • € 56,88

  Stijlvolle raamkruk met nikkel matte finish. Deze raamkruk is deel van de Ton serie. Dit raambeslag komt uit de collectie van Intersteel. Verzonden per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 56,88
 • € 25,08

  Schitterende raamkruk met als afwerkging nikkel mat. Deze raamkruk heeft een vintage & retro uiterlijk. Dit raambeslag is deel van de verzameling van Intersteel van Leeuwen. wordt geleverd per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 25,08
 • € 47,98

  Hoogwaardige raamkruk met als afwerkging chroom mat. Deze komt uit de Model L & T serie. Dit raambeslag is van het luxe merk Intersteel van Leeuwen. Geleverd per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 47,98
 • € 59,99

  Hoogwaardige raamkruk met chroom matte finish. Deze raamkruk is deel van de Bau-stil serie. Dit Raambeslag komt uit het assortiment van Intersteel. Wordt geleverd per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 59,99
 • € 59,99

  Hoogwaardige raamkruk met chroom matte finish. Deze raamkruk behoort tot de Bau-stil serie. Dit raambeslag maakt deel uit van de collectie van Intersteel van Leeuwen. Verzonden per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 59,99
 • € 56,88

  Stijlvolle raamkruk met chroom matte afwerking. Deze raamkruk behoort tot de Ton serie. Dit Raambeslag komt uit het assortiment van Intersteel. Deze sluiting komt per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 56,88
 • € 123,88

  Prachtige raamkruk met chroom matte afwerking. Deze raamkruk komt uit de schitterende Ton lijn. Dit raambeslag maakt deel uit van de collectie van Intersteel van Leeuwen. Dit beslag komt per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 123,88
 • € 53,98

  Schitterende raamkruk met als finish rvs gepolijst. Deze raamkruk behoort tot de Erik Munnikhof serie. Dit betreft de rechter versie van de sluiting. Dit betekend dat de scharnieren van het raam aan de rechter zijde zitten, en de Raamkruk aan de linker zijde. Dit raambeslag is deel van de verzameling van Intersteel van Leeuwen. Dit raambeslag komt per...

  € 53,98
 • € 53,98

  Smaakvolle raamkruk met rvs gepolijste finish. Deze raamkruk komt uit de schitterende Erik Munnikhof lijn. Dit raambeslag betreft de rechter uitvoering. Dit betekend dat de scharnieren van het raam aan de rechter zijde zitten, en de Raamkruk aan de linker zijde. Dit raambeslag is deel van de verzameling van Intersteel van Leeuwen. Verzonden per Stuk....

  € 53,98
 • € 53,98

  Superieure raamkruk met als bewerkging rvs gepolijst. Deze raamkruk komt uit de Erik Munnikhof serie. In dit geval betreft het de rechter variant van de raamkruk. Dit betekend dat de scharnieren van het raam aan de rechter zijde zitten, en de Raamkruk aan de linker zijde. Dit beslag voor het raam is onderdeel van de luxueuze collectie van Intersteel....

  € 53,98
 • € 53,98

  Prachtige raamkruk met als afwerkging rvs gepolijst. Deze raamkruk komt uit de serie Erik Munnikhof In deze uitvoering betreft het de rechter sluiting. Dit betekend dat de scharnieren van het raam aan de rechter zijde zitten, en de Raamkruk aan de linker zijde. Dit raambeslag is deel van de verzameling van Intersteel van Leeuwen. Dit beslag komt per...

  € 53,98
 • € 49,99

  Schitterende raamkruk met vernikkelde finish. Deze behoort tot de Model L & T serie. Dit raambeslag is van het luxe merk Intersteel van Leeuwen. Wordt geleverd per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 49,99
 • € 50,28

  Prachtige raamkruk met als finish vernikkeld. Deze raamkruk heeft een vintage & retro vormgeving. Dit raambeslag maakt deel uit van de collectie van Intersteel van Leeuwen. Dit raambeslag komt per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 50,28
 • € 56,88

  Smaakvolle raamkruk met vernikkelde afwerking. Deze raamkruk behoort tot de Ton serie. Dit raambeslag maakt deel uit van het enorme arsenaal aan luxe producten van Intersteel. Geleverd per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 56,88
 • € 134,88

  Smaakvolle raamkruk met vernikkelde bewerking. Deze raamkruk is onderdeel van de Ton serie. Dit raambeslag maakt deel uit van het enorme arsenaal aan luxe producten van Intersteel. Verzonden per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 134,88
 • € 46,28

  Superieure raamkruk met als finish verchroomd. Deze raamkruk komt uit de Model L & T serie. Dit raambeslag is van het luxe merk Intersteel van Leeuwen. Dit beslag komt per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 46,28
 • € 29,88

  Hoogwaardige raamkruk met als finish verchroomd. Deze raamkruk heeft een vintage & retro uiterlijk. Dit raambeslag maakt deel uit van het enorme arsenaal aan luxe producten van Intersteel. Dit raambeslag komt per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 29,88
 • € 59,68

  Stijlvolle raamkruk met als finish verchroomd. Deze raamkruk komt uit de Bau-stil serie. Dit raambeslag is deel van de verzameling van Intersteel van Leeuwen. wordt geleverd per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 59,68
 • € 25,08

  Smaakvolle raamkruk met verchroomde bewerking. Deze raamkruk heeft een vintage & retro look and feel. Dit beslag voor het raam is onderdeel van de luxueuze collectie van Intersteel. Dit raambeslag komt per Stuk. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 25,08
Toont 1 - 24 van de 85 items