Luikringen Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • € 17,68

  Een luikring wordt niet alleen gebruik voor het openen van een luik in de vloer, maar tegenwoordig ook vaak als meubelgreep in keukens. Deze luikring in glanzend nikkel heeft een breedte van 38 mm, is 51 mm hoog en is voorzien van schroefgaten.Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 17,68
 • € 19,68

  Een luikring wordt niet alleen gebruik voor het openen van een luik in de vloer, maar tegenwoordig ook vaak als meubelgreep in keukens. Deze chromen luikring heeft een hoogte van 60 mm en een breedte van 47 mm en is voorzien van schroefgaten.Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 19,68
 • € 18,68

  Een luikring wordt niet alleen gebruik voor het openen van een luik in de vloer, maar tegenwoordig ook vaak als meubelgreep in keukens. Deze luikring in glanzend messing heeft een breedte van 38 mm, is 51 mm hoog en is voorzien van schroefgaten.Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 18,68
 • € 20,28

  De luikringen van Intersteel zijn verkrijgbaar in diverse vormen, kleuren en finishes. Niet alleen worden luikringen gebruikt voor het openen van een luik in de vloer, maar tegenwoordig ook als meubelgreep in keukens. Levering via DHL. Levertijd 1 tot 3 werkdagen.Zoek dit artikel in andere afwerking/kleur:

  € 20,28
Toont 1 - 4 van de 4 items