Buitendeurbeslag Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Voordeurbeslag op schild

  Buitendeurbeslag - Voordeurbeslag op Sch


  Ons assortiment aan voordeurbeslag op schild bestaat uit diverse uitvoeringen. U kunt ervoor kiezen dat het buitendeurbeslag de cilinder beschermt tegen het zogenaamde kerntrekken. Middels deze kerntrekbeveiliging heeft het veiligheidsbeslag een duidelijk zichtbare extra bescherming. Het deurbeslag voor uw voordeur is leverbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat het perfect aansluit bij de stijl van uw voordeur. Het SKG gekeurde buitendeurbeslag is geschikt om te gebruiken om het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) te behalen.

 • Achterdeurbeslag op schild

  Achterdeurbeslag op schild
  Ons assortiment aan achterdeurbeslag op schild bestaat uit diverse uitvoeringen en kleuren, waaronder bijvoorbeeld stijlvol zwart deurbeslag. Het veiligheidsbeslag voor uw achterdeur is verkrijgbaar met en zonder kerntrekbeveiliging. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat de cilinder wordt beschermd tegen het uittrekken en uitboren van de cilinderkern. Dit zorgt voor extra veiligheid. Het SKG gekeurde buitendeurbeslag is geschikt om te gebruiken om het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) te behalen.

 • Veiligheidsrozetten

  Veiligheid Rozetten
  Onze veiligheidsrozetten zijn leverbaar met en zonder kerntrekbeveiliging. De buitendeur rozetten met kernrekbeveiliging zorgen voor extra bescherming tegen inbraak. Kiest u voor een rozet zonder kerntrek beveiliging, zorg er dan voor dat het cilinder zelf hiertegen beschermd is. De veiligheidsrozetten zijn voorzien van een SKG *** keurmerk. Dit betekent dat het om extra zwaar inbraak werende rozetten gaat die zijn te gebruiken volgens richtlijnen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).

 • Voordeurknoppen

  Buitendeurbeslag - Voordeurknoppen
  De voordeurknoppen zijn leverbaar in verschillende vormen maten kleuren en afwerkingen. U kunt uw voordeur dan ook compleet in stijl maken met bijvoorbeeld vierkant of ronde accenten. Met onze ruime keuze aan knoppen voor uw buitendeur kunt u met het deurbeslag een stijlvol accent zetten op uw woning.

 • Huisnummers & Huisletters

  Huis- Cijfers en Letters
  Met onze huisnummers en huisletters geeft u stijlvol uw adres weer. Wij leveren deze adres letters en nummers in vele verschillende uitvoeringen en afwerkingen. Zo hebben wij moderne RVS adresletters en cijfers als ook ouderwets gotische huiscijfers en letters.

 • Brievenbussen en tochtweringen

  Brievenbus en tochtwering
  De brievenbussen en postkleppen voldoen aan de NEN norm voor de Nederlandse Postwet. Hierin zijn richtlijnen bepaald voor de afmetingen van brievengleuven en brievenbussen. In ons assortiment vindt u naar binnen als naar buiten draaiende briefplaten. Daarnaast zijn de meeste modellen bedoeld voor horizontale plaatsing, maar 2Lock.nl heeft ook een aantal modellen voor verticale plaatsing. Het buitenhouden van de kou kunt u eenvoudig voorkomen door gebruik te maken van een tochtwering.

 • Deurkloppers

  Deurklopper
  Naast een deurbel is een deurklopper buitengewoon functioneel en bovenal stijlvol. De deurklopper wordt nog vaak toegepast op de voordeur van een klassieke en landelijke woning. Een deurklopper kenmerkt zich door de beweegbare ring die tegen de deur geslagen kan worden. De ouderwetse deurbel is leverbaar in verschillende afwerkingen.

  .

 • Deurbellen

  Deurbel


  Geen voordeur is compleet zonder een deurbel of beldrukker. In het ons assortiment treft u een grote variëteit aan deurbellen. Van vierkante en rechthoekige tot ronde en ovale beldrukkers, tot aan deurbellen met of zonder schroefgaten. Ze zijn te gebruiken met een twee aderige aansluiting en eenvoudig te monteren op deur of kozijn.

 • Kierstandhouders

  Kierstandhouder
  SKG gekeurde kierstandhouders. Hiermee heeft u de mogelijkheid de voordeur eerst op een kier te zetten (8 cm) voor te beslissen deze helemaal open te zetten. Dit creëert extra veiligheid. Onze kierstand houders zijn tevens geschikt om de ramen veilig op een ventilatie stand te zetten. Kierstandhouders zijn leverbaar voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren.

 • Deurcamera's & Spionnen


  Met een deurspion of een digitale deurcamera kunt u gemakkelijk en ongezien een blik werpen aan de andere kan van de voordeur. Dit geeft een gevoel van zekerheid en is bovendien een van de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen PKVW.  (zicht op wie er voor de deur staat). Met een digitale deurcamera heeft u nog meer mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld terug kijken wie er voor de deur gestaan hebben of via de mobiele telefoon in contact komen met diegene die aanbelt.